FAQ Rugby

FAQ

We vinden het heel leuk als je contact met ons opneemt. Hopelijk helpen deze antwoorden je alvast een beetje.

De Rugby ClubApp is beschikbaar voor alle rugby verenigingen in Nederland. Groot of klein, student of burger, FOYS voorziet de nodige begeleiding en helpt elke club ontwikkelen op digitaal vlak.

De Rugby ClubApp bestaat uit 1) een web applicatie waar club vrijwilligers alle zaken rondom administratie, financiën en communicatie kunnen beheren. 2) een mobiele applicatie voor alle leden, vrijwilligers, ouders en fans van de vereniging.

In de web applicatie van de Rugby ClubApp kunnen vrijwilligers van alle niveaus aan de slag. Bijvoorbeeld de secretaris voor de leden administratie, de penningmeester voor de facturatie, de managers voor team zaken en trainers voor training indeling en aanwezigheid.

Leden krijgen met een persoonlijke login toegang tot hun persoonlijke mobiele applicatie. In deze app kunnen leden o.a. hun trainings-, wedstrijd-, evenementen- en diensten schema vinden, aanwezigheid doorgeven, club nieuws en berichten ontvangen en persoonlijke gegevens bijhouden.

Het volledige Rugby ClubApp pakket wordt door FOYS aangeboden voor €2, - per lid/per jaar/ex. BTW. Bij start van gebruik geldt er een proefperiode van een maand. 

Ja, de Rugby ClubApp is AVG proof. Wij zullen met iedere club een contract en verwerkingsovereenkomst sluiten. Daarnaast zijn alle persoonsgegevens beschermd volgens de Europese richtlijnen. Wil je meer weten, lees dan de algemene voorwaarden en privacy statement.

Regelmatig worden er meerdere webinars georganiseerd om een kijkje te geven in het systeem. Geef je interesse door via [email protected] en FOYS neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Er kan een uitgebreide demo worden gegeven. FOYS draagt zorg voor hulp bij de inrichting van het systeem, de formele administratie (waaronder de benodigde AVG verwerkersovereenkomst) en het soepel laten verlopen van de overstap naar de Rugby ClubApp.

Als vereniging kan je je aanmelden voor een gratis en vrijblijvende demo. Bij start van gebruik geldt er een proefperiode van een maand. Bevalt de Rugby ClubApp je niet, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ja graag! Eén van de uitgangspunten van de FOYS is om deze digitale ontwikkeling van de sport gezamenlijk op te pakken met verenigingen en leden. Jouw suggesties worden dus zeker meegenomen, dus laat je horen via [email protected]. We denken ook aan een klankbord vanuit de verenigingen waarin gezamenlijk gekeken wordt naar de verdere kansen door digitale samenwerking.

Heb je nog meer vragen?

Neem gerust contact op. We proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.