KNRB

Het nieuwe KNRB platform voor iedereen in de roeisport:

leden, verenigingsvrijwilligers en fans

De KNRB heeft samen met Focus On Your Sport (FOYS) een nieuw IT - platform ontwikkeld voor de gehele roeisport. Het KNRB Platform bevat verschillende modules om zowel de KNRB als de verenigingen te ondersteunen. 

Het is ontwikkeld om het leven van professionals en vrijwilliger te verlichten en het gemak en plezier van leden te vergroten.

  • Gratis Roeien.nl app voor iedereen
  • Bespaar kostbare tijd van vrijwilligers
  • FOYS is er voor alle verenigingen - groot en klein
  • Schrijf een boot af en zie jouw roeiresultaten in de Roeien.nl app


KNRB Club Functionaliteiten


Een volledige ledenadministratie die altijd en overal up to date is en direct gekoppeld met de KNRB. Beheer en organiseer je leden op een hele makkelijker manier met behulp van groepen en labels.

In KNRB Club kan je niet alleen je leden beheren, ook bijvoorbeeld vrijwilligers, ouders, trainers en coaches. Daarnaast is het mogelijk om verschillende organisaties toe te voegen zoals sponsoren en contactpersonen.

In één keer je contributie innen. De penningmeester kan met één druk op de knop factureren genereren, ook betaling in termijnen is eenvoudig in te stellen. KNRB Club heeft een koppeling E-boekhouden, Exact Online, Twinfield en Mollie. Hierdoor is je administratie in KNRB Club altijd up to date.

Voeg je leden toe aan verschillende roeiploegen en communiceer met één druk op de knop via de Roeien.nl app met de leden die je wilt bereiken. Ook is het mogelijk om trainingsschema's te delen via Roeien.nl app.

Deel makkelijk het laatste nieuws van je vereniging en geef je sponsoren extra sponsoren met hun logen en link naar de website of speciale clubaanbieding in de Roeien.nl app en/of het website CMS.

Verstuur met één druk op de knop een bericht naar alle leden of naar specifieke leden via email of de Roeien.nl app. Beheer standaard e-mail templates en directe koppeling met Mailchimp mogelijk voor het versturen van nieuwsbrieven. Je mailinglijsten zijn altijd up to date.

Beheer alle trainingen en evenementen en koppel die aan bepaalde groepen. Ieder lid krijgt z'n persoonlijke agenda in de Roeien.nl app.

Leden kunnen gemakkelijk boten afschrijven via de Roeien.nl app. Kies een tijdstip en een boot naar keuze en je boot is gelijk gereserveerd. Het gehele afschrijfsysteem incl. schadeboek beheer je in KNRB Club.

Maak verschillende soorten vrijwilligersdiensten aan, zoals bardienst, EHBO en ondersteuning tijdens events/wedstrijden. Wijs leden, bepaalde groepen toe of schrijf jezelf in via de Roeien.nl app voor een bepaalde dienst. Leden worden automatisch op de hoogte gebracht.

Leden kunnen hun aanwezigheid aanvinken bij trainingen of evenementen in de Roeien.nl app en registreren zich voor verenigingsactiviteiten en evenementen. Ook is het mogelijk om een maximaal aantal deelnemers in te stellen of een prijs te koppelen een een evenement.

Een persoonlijk profiel in de Roeien.nl app. Leden kunnen zelf hun NAW-gegevens bijhouden en wijzigen in de Roeien.nl app.

Een eigen verenigingswebsite geheel in de style van de vereniging en keuze uit verschillende templates. Het Club CMS is direct gekoppeld met de gegevens uit KNRB Club. Ook is het mogelijk om webwidgets op je eigen website te plaatsen, zoals een inschrijfformulier voor nieuwe leden, de agenda en nieuws.

KNRB Club

De KNRB en FOYS bieden een compleet pakket aan om jouw roeivereniging te beheren. Creëer supervrijwilligers en bereik jouw leden en fans.

KNRB

gratisDashboard

Vereniging admin

Leden admin

Direct NAW wijzigen in Mijn Roeien of Roeien.nl app

Bondsfacturen inzien

Nieuw KNRB inschrijfprogramma (vanaf zomer 2020)
Meer info

KNRB Club

2,50/lid/jaar ex BTW

Dashboard

Vereniging admin & Leden admin

Direct NAW wijzigen in Mijn Roeien of Roeien.nl app

Overige relaties admin

Financieel beheer, incl. bondsfacturen

Club nieuws & Club sponsoren

Email & push berichten

Roeiploeg management

Kalender, incl. training- en vrijwilligersplanning

Vlootbeheer incl. afschrijf- en schadeboek

Vaarverbod

Club specifiek maken van Roeien.nl App

Website CMS + webwidgets

Vraag gratis demo aan