Volta

VOLTA

het nieuwe platform voor de Nederlandse atletiek- en loopsport

De Atletiekunie heeft samen met Focus On Your Sport (FOYS) Volta ontwikkeld.

Volta is ontwikkeld om het leven van professionals en vrijwilligers te verlichten en het gemak en plezier van leden te vergroten.

Hierin zijn diverse functies geïntegreerd om de Atletiekunie, de verenigingen en loopgroepen te ondersteunen en om iedereen binnen de atletiek te verbinden. Medewerkers en vrijwilligers organiseren de atletiek- en loopsport met Volta, een cloud-based webapplicatie. Leden, vrijwilligers en fans vinden alle clubinformatie die ze nodig hebben in de Volta app.

Volta functionaliteiten


Een online ledenadministratie die altijd en overal up to date is omdat we direct gekoppeld zijn met de ledenadministratie van de atletiekunie. Beheer en organiseer je leden op een hele makkelijke manier met behulp van groepen en labels.

 

In Volta kan je niet alleen je leden beheren, ook bijvoorbeeld vrijwilligers, ouders en juryleden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende organisaties toe te voegen zoals sponsoren en contactpersonen. 

In één keer je contributie innen. De penningsmeester kan met één druk op de knop factureren genereren, ook betaling in termijnen is eenvoudig in te stellen. Volta heeft een koppeling met E-Boekhouden, Exact Online en Mollie. Hierdoor is je administratie in Volta altijd up to date. 

Voeg je leden toe aan verschillende trainingsgroepen en communiceer met één druk op de knop via de Volta app met de groep leden die je wilt bereiken.

Voeg je leden toe aan verschillende trainingsgroepen en communiceer met één druk op de knop via de Volta app met de groep leden die je wilt bereiken.

Verstuur met één druk op de knop een bericht naar alle leden of naar specifieke leden via de Volta app of e-mail. 

Beheer alle trainingen en evenementen en koppel die aan bepaalde (trainings-) groepen. Ieder lid krijgt z’n persoonlijke agenda in de Volta app.

Leden kunnen hun aanwezigheid bij trainingen of evenementen aangeven via de Volta App en registreren zich voor verenigingsactiviteiten en evenementen. 

Een persoonlijk profiel en ledenkaart voor elk lid. Leden kunnen zelf hun NAW-gegevens bijhouden en wijzigen in de Volta app.

Maak de Volta app specifiek voor jouw vereniging met onder andere verenigingsnieuws, sponsorlogo’s, evenementen en pushberichten. 

Volta Club

De Atletiekunie en FOYS bieden een compleet pakket aan om jouw vereniging of loopgroep te beheren.

Creëer supervrijwilligers doordat de organisatie en administratie efficiënter en makkelijker wordt. Bereik jouw leden en fans met één druk op de knop via de Volta App speciaal ingericht voor jouw vereniging.

Interesse in een demo? Neem dan contact op met [email protected]

VOLTA

gratisDashboard

Vereniging/loopgroep admin

Leden admin

Direct NAW wijzigen in Mijn Volta of de Volta App

Inschrijven competitie

Atletiekunie facturen inzien


Meer info

VOLTA CLUB

1,50/lid/jaar ex BTW

Dashboard

Vereniging/loopgroep admin

Leden admin

Direct NAW wijzigen in Mijn Volta of App

Overige relaties admin

Inschrijven competitie

Financieel beheer, incl. Atletiekunie facturen

Clubnieuws & sponsorlogo's

Email & push berichten

Trainingsgroepen beheer

Kalender, incl. training & vrijwilligersplanning

Club specifiek maken van Volta app

Vraag gratis demo aan