Volta

VOLTA

het nieuwe platform voor de Nederlandse atletiek- en loopsport

De Atletiekunie heeft samen met Focus On Your Sport (FOYS) VoltaClub ontwikkeld.

VoltaClub is ontwikkeld om het leven van professionals en vrijwilligers te verlichten en het gemak en plezier van leden te vergroten.

Hierin zijn diverse functies geïntegreerd om de Atletiekunie, de clubs te ondersteunen en om iedereen binnen de atletiek te verbinden. Medewerkers en vrijwilligers organiseren de atletiek- en loopsport met VoltaClub, een cloud-based webapplicatie. Leden, vrijwilligers en fans vinden alle clubinformatie die ze nodig hebben in de Volta app.

Volta functionaliteiten


Een volledige ledenadministratie die altijd en overal up to date is en direct gekoppeld met de Atletiekunie. Beheer en organiseer je leden op een hele makkelijker manier met behulp van groepen en labels.

In VoltaClub kan je niet alleen je leden beheren, ook bijvoorbeeld vrijwilligers, ouders en juryleden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende organisaties toe te voegen zoals sponsoren en contactpersonen. 

In één keer je contributie innen. De penningsmeester kan met één druk op de knop factureren genereren, ook betaling in termijnen is eenvoudig in te stellen. Volta heeft een koppeling met E-Boekhouden, Exact Online en Mollie. Hierdoor is je administratie in Volta altijd up to date. 

Voeg je leden toe aan verschillende trainingsgroepen en communiceer met één druk op de knop via de Volta app met de groep leden die je wilt bereiken. Ook is het mogelijk om trainingsschema's te delen via de Volta App.

Deel makkelijk het laatste nieuws van je club en geef je sponsoren extra exposure met hun logo en een link naar hun website of speciale clubaanbieding in de Volta app.

Verstuur met één druk op de knop een bericht naar alle leden of naar specifieke leden via de Volta app of e-mail. Beheer standaard e-mail templates en directe koppeling met Mailchimp mogelijk voor het versturen van nieuwsbrieven. Je mailinglijsten zijn altijd up to date.

Beheer alle trainingen en evenementen en koppel die aan bepaalde (trainings-) groepen. Ieder lid krijgt z’n persoonlijke agenda in de Volta app.

Leden kunnen hun aanwezigheid bij trainingen of evenementen aangeven via de Volta App en registreren zich voor clubactiviteiten en evenementen. Ook is het mogelijk om een maximaal aantal deelnemers in te stellen of een prijs te koppelen aan een evenement.

Een persoonlijk profiel en ledenkaart voor elk lid. Leden kunnen zelf hun NAW-gegevens bijhouden en wijzigen in de Volta app.

Maak de Volta app specifiek voor jouw vereniging met onder andere verenigingsnieuws, sponsorlogo’s, evenementen en pushberichten. 

Maak verschillende soorten vrijwilligersdiensten aan, zoals bardienst, EHBO en ondersteuning tijdens events/wedstrijden. Wijs leden of bepaalde groepen toe of schrijf jezelf in via de Volta app voor een bepaalde dienst. Leden worden automatisch op de hoogte gebracht.

Een eigen verenigingswebsite geheel in de style van de vereniging en keuze uit verschillende templates. Het Club CMS is direct gekoppeld met de gegevens uit VoltaClub. Ook is het mogelijk om webwidgets op je eigen website te plaatsten, zoals een inschrijfformulier voor nieuwe leden, de agenda en nieuws.

VoltaClub

De Atletiekunie biedt het VoltaClub pakket kosteloos aan haar leden aan. Een compleet pakket aan om jouw club te beheren.

Creëer supervrijwilligers doordat de organisatie en administratie efficiënter en makkelijker wordt. Bereik jouw leden en fans met één druk op de knop via de Volta App speciaal ingericht voor jouw club.

Wil je meer weten over VoltaClub? Neem dan contact met ons op [email protected]

VoltaClub

gratis

Dashboard

Vereniging/loopgroep admin

Direct NAW wijzigen in Mijn Volta of App

Inschrijven competitie

Hardlopen.nl Zoek & Boek + evenementen

Atletiekunie facturen inzien

+

Leden admin + labels/kenmerken

Overige relaties admin + organisaties

Exports + rapportages

Financieel beheer, incl. koppeling met externe boekhoud- en online payment systemen.

Clubnieuws & sponsorlogo's

Email & push berichten + koppeling Mailchimp

Trainingsgroepen beheer

Kalender, incl. training & vrijwilligersplanning en registratie

Club specifiek maken van Volta app

Volta Club CMS + webwidgets

Vraag gratis demo aan