Verandering KNRB

Wat verandert er voor jou?

De KNRB heeft samen met FOYS het nieuwe IT - platform ontwikkeld met verschillende functionaliteiten. Het doel van FOYS is een toekomstbestendig platform voor zowel de KNRB als de verenigingen te bieden waar iedereen in de roeisport echt wat aan heeft. 

Wat betekent dit voor jou als lid of als vereniging?

Leden

Gratis Mijn Roeien omgeving en Roeien.nl app. 


Beheer je roeizaken als lid of verenigingsvrijwilliger op ‘Mijn Roeien’ of op ‘Mijn Vereniging’ op de KNRB websites.

Voor alle roeiers en fans is de Roeien.nl app ontwikkeld met KNRB nieuws, agenda, uitslagen en een persoonlijk profiel.

Verenigingen

In de Mijn Roeien omgeving beheer je jouw persoonlijke gegevens en via deze omgeving kan je je opgeven voor opleidingen binnen de KNRB. De Roeien.nl app houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en de uitslagen van afgelopen weekend.


Gebruikt jouw vereniging het uitgebreide verenigingspakket, dan is de Roeien.nl app helemaal specifiek gemaakt voor jouw vereniging inclusief persoonlijke agenda met trainingen en evenementen.

Verenigingen

Gratis basisadministratie in FOYS, direct gekoppeld met de KNRB.

Kies voor KNRB Club voor het volledige beheer van jouw roeivereniging.


Verenigingen

Je hebt nu (gratis) toegang tot de basisadministratie in FOYS. Wijzigingen kunnen dus direct en zelf worden verwerkt. Alle bij de bond bekende voorzitters en secretarissen hebben een login ontvangen, en kunnen zelf meer gebruikers voor hun vereniging aanmaken.

Door te kiezen voor KNRB Club kan je gebruik maken van het volledige en krachtige vereningspakket om jullie vrijwilligers te ontlasten en jullie leden nog beter te bereiken.

Gekoppelde verenigingen

Als jouw vereniging gebruik maakt van All United of E-Captain, verandert er niets. Mutaties worden automatisch verwerkt. Je hebt wel toegang tot de gratis basisadministratie in FOYS.

Je kan er voor kiezen om je huidige pakket te vervangen door FOYS

Gekoppelde verenigingen

Ook jullie hebben nu (gratis) toegang tot de basisadministratie in FOYS. Facturen zijn nu al zichtbar, maar in de toekomst zal de KNRB voor steeds meer functies verwijzen naar FOYS, bijvoorbeeld het KNRB Inschrijfsysteem. Dat deze zomer wordt verwacht.


Let op, jullie leden kunnen niet hun NAW gegevens wijzigen in de Mijn Roeien of Roeien.nl app. Bij een eventuele keuze voor FOYS Club kan er gemakkelijk worden overgestapt. FOYS zal zorgen voor een soepel proces.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze FAQ of ben je geïnteresseerd in KNRB Club voor jouw vereniging. Neem dan contact op.

FAQ