Verandering Volta

Wat verandert er voor jou?

De Atletiekunie is overgestapt op een nieuw platform met de naam Volta. Samen met Focus On Your Sport (FOYS) heeft de Atletiekunie een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld die de administratie van en communicatie tussen verenigingen, leden, en bondsbureau efficiënter maken. Volta bevat al verscheidene specifieke functionaliteiten voor de atletiek- en hardloopsport. Volta is er niet alleen voor de bond, maar juist ook voor de leden, de loopgroepen, en de verenigingen

Verenigingen

Gratis basisadministratie in Volta, direct gekoppeld met de Atletiekunie

Kies voor Volta Club voor het volledige beheer van jouw atletiekvereniging

Verenigingen

Je hebt nu (gratis) toegang tot de basisadministratie in Volta. Wijzigingen kunnen dus direct en zelf worden verwerkt. Alle bij de bond bekende voorzitters en secretarissen hebben een login ontvangen, en kunnen zelf meer gebruikers voor hun vereniging aanmaken. De Atletiekunie zal voor steeds meer functies verwijzen naar Volta, zoals voor de competitie inschrijvingen.

Door te kiezen voor Volta Club kan je gebruik maken van het volledige en krachtige clubpakket om jullie vrijwilligers te ontlasten en jullie leden nog beter te bereiken.

Loopgroepen

Gratis basisadministratie in Volta, direct gekoppeld met de Atletiekunie. Vervangt dutchrunners.nl

Kies voor Volta Club voor het volledige beheer van jouw loopgroep

Loopgroepen

Je hebt nu (gratis) toegang tot de basisadministratie in Volta. Dit vervangt de administratie in dutchrunners.nl. Alle bij de bond bekende contactpersonen hebben een login ontvangen, zij kunnen verdere gebruikers voor hun loopgroep aanmaken.

Door te kiezen voor Volta Club kan je gebruik maken van het volledige en krachtige pakket om jullie vrijwilligers te ontlasten en jullie lopers nog beter te bereiken.

Gekoppelde verenigingen

Als jouw vereniging gebruik maakt van AllUnited, Sportlink of Club-Assistent verandert er niets. Mutaties worden automatisch verwerkt. Je hebt ook toegang tot de gratis basisadministratie in Volta.

Je kan er voor kiezen om je huidige pakket te vervangen door Volta Club.

Gekoppelde verenigingen

Als jouw vereniging gebruik maakt van AllUnited, Sportlink of Club-Assistent verandert er niets, er zijn koppelingen gebouwd om de afgesproken data vanuit de verenigingen door te geven aan de Atletiekunie. Mutaties worden dus automatisch verwerkt. Jullie hebben nu (gratis) toegang tot de basisadministratie in Volta. De bond zal voor steeds meer functies verwijzen naar Volta, zoals voor de competitie inschrijvingen en ook zijn de facturen hier zichtbaar. Let op; jullie leden kunnen niet zelf hun NAW gegevens wijzigen in Mijn Volta of in de Volta app. Bij een eventuele keuze voor Volta Club kan er gemakkelijk worden overgestapt.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze FAQ of ben je geïnteresseerd in Volta Club voor jouw vereniging. Neem dan contact op.

FAQ