NL EN
Heb je een vraag of probleem? Neem direct contact op

Voor Roeiclubs

Het KNRB platform voor iedereen in de roeisport

KNRB Mijn Vereniging

Het KNRB platform ondersteunt zowel de KNRB als de verenigingen. Het is ontwikkeld om het leven van professionals en vrijwilligers te verlichten en het gemak en plezier van roeiers en fans te vergroten.

Mijn Vereniging

 • Basisfunctionaliteiten zoals KNRB ledenadministratie, inschrijven, bondscontactpersonen, en ploegen beheer zijn gratis te gebruiken door alle KNRB verenigingen
 • Elke vereniging kan Mijn Vereniging upgraden tot een volledig verenigingspakket met alle functionaliteiten die een roeivereniging nodig heeft (“KNRB Club”, €2,50/lid/jr) 

Roeien.nl app

 • Mobiele app met alle KNRB content, gratis voor iedereen 
 • Leden van verenigingen met KNRB Club zien ook hun verenigingsberichten, kalender, boten afschrijven, ledenlijst, foto’s etc

Verenigingswebsite 

 • Ontwikkel en onderhoud je eigen verenigingswebsite direct vanuit Mijn Vereniging (€1.250 eenmalig, €250/jr) met veel templates die gegevens uit systeem gebruiken
 • Of kies voor een koppeling naar een bestaande verenigingswebsite om gegevens van Mijn Vereniging te gebruiken (€250/jr)

ALLES IN ÉÉN

 • Breid Mijn Vereniging uit tot volledig verenigingspakket
 • Vereenvoudig (financiële) administratie, communicatie, vrijwilligersplanning, boten afschrijven en veel meer
 • Direct verbonden met KNRB en Watersportverbond
 • Ontsluit eigen data met analyses en dashboards
 • KNRB Club is er voor alle verenigingen - groot en klein

VOOR EN DOOR ROEIERS

 • Bereik jouw leden met moderne club websites en Roeien.nl app met club content
 • Uitgebreide vlootbeheer- en afschrijfmodules
 • Integratie met KNRB roeievenementen

INNOVATIEF

 • Doorontwikkeling samen met verenigingen en KNRB
  • voorbeelden: club website CMS, eten op vereniging, afschrijven bij andere vereniging, verhuurmodule, functionaliteiten voor oud-leden 
 • AVG proof en up-to-date beveiliging

UITGEBREID MAAR EENVOUDIG

 • De cleane en moderne oplossingen zijn intuïtief in gebruik
 • FOYS zorgt voor een rimpelloze overstap 
 • We staan altijd klaar om te helpen, ook buiten werkuren

KNRB Club Functionaliteiten

Online ledenadministratie

Een volledige ledenadministratie die altijd en overal up to date is en direct gekoppeld met de KNRB. Beheer en organiseer je leden op een hele makkelijker manier met behulp van groepen en labels.

Contributie & financiën

In één keer je contributie innen. De penningmeester kan met één druk op de knop factureren genereren, ook betaling in termijnen is eenvoudig in te stellen. KNRB Club heeft een koppeling E-boekhouden, Exact Online, Twinfield en Mollie. Hierdoor is je administratie in KNRB Club altijd up to date.

Nieuwsberichten & sponsorlogo’s

Deel makkelijk het laatste nieuws van je vereniging en geef je sponsoren extra sponsoren met hun logen en link naar de website of speciale clubaanbieding in de Roeien.nl app en/of het website CMS.

Trainingen & evenementen

Beheer alle trainingen en evenementen en koppel die aan bepaalde groepen. Ieder lid krijgt z'n persoonlijke agenda in de Roeien.nl app.

Vrijwilligersplanning

Maak verschillende soorten vrijwilligersdiensten aan, zoals bardienst, EHBO en ondersteuning tijdens events/wedstrijden. Wijs leden, bepaalde groepen toe of schrijf jezelf in via de Roeien.nl app voor een bepaalde dienst. Leden worden automatisch op de hoogte gebracht.

Persoonlijk profiel

Een persoonlijk profiel in de Roeien.nl app. Leden kunnen zelf hun NAW-gegevens bijhouden en wijzigen in de Roeien.nl app.

Relatie-administratie

In KNRB Club kan je niet alleen je leden beheren, ook bijvoorbeeld vrijwilligers, ouders, trainers en coaches. Daarnaast is het mogelijk om verschillende organisaties toe te voegen zoals sponsoren en contactpersonen.

Roeiploeg management

Voeg je leden toe aan verschillende roeiploegen en communiceer met één druk op de knop via de Roeien.nl app met de leden die je wilt bereiken. Ook is het mogelijk om trainingsschema's te delen via Roeien.nl app.

Email & pushberichten

Verstuur met één druk op de knop een bericht naar alle leden of naar specifieke leden via email of de Roeien.nl app. Beheer standaard e-mail templates en directe koppeling met Mailchimp mogelijk voor het versturen van nieuwsbrieven. Je mailinglijsten zijn altijd up to date.

Afschrijven via Roeien.nl app

Leden kunnen gemakkelijk boten afschrijven via de Roeien.nl app. Kies een tijdstip en een boot naar keuze en je boot is gelijk gereserveerd. Het gehele afschrijfsysteem incl. schadeboek beheer je in KNRB Club.

Aanwezigheid & registratie

Leden kunnen hun aanwezigheid aanvinken bij trainingen of evenementen in de Roeien.nl app en registreren zich voor verenigingsactiviteiten en evenementen. Ook is het mogelijk om een maximaal aantal deelnemers in te stellen of een prijs te koppelen een een evenement.

Club CMS + Webwidgets

Een eigen verenigingswebsite geheel in de style van de vereniging en keuze uit verschillende templates. Het Club CMS is direct gekoppeld met de gegevens uit KNRB Club. Ook is het mogelijk om webwidgets op je eigen website te plaatsen, zoals een inschrijfformulier voor nieuwe leden, de agenda en nieuws.

KNRB Club

De KNRB en FOYS bieden een compleet pakket aan om jouw roeivereniging te beheren. Creëer supervrijwilligers en bereik jouw leden en fans.

KNRB Club Basis

gratis

Dashboard
Verenigings admin
Leden admin
Direct NAW wijzigen
Bondsfacturen
Roeievenementen, inschrijven, uitslagen
Inzicht in KNRB opleidingen en licenties

KNRB Club Plus

€2,50

/ lid / jr ex BTW

Financieel beheer
Oud-leden beheer
Email en pushberichten, nieuwsbrieven
Roeien.nl app bevat ook verenigingscontent en functionaliteiten
Nieuws
Externe relaties en sponsors
Roeiexamens en kwalificaties
Volledig vlootbeheer, incl. schade
Boten afschrijven, vaarverbod
Kalender, incl. trainingen en vrijwilligersplanning
Verhuur van oa kastjes en ligplaatsen
Koppeling met KNRB en Watersportverbond
Webwidgets zoals aanmeldformulieren 
Optioneel: website CMS (€1.250 eenmalig, €250/jr)

Vraag een gratis demo aan

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in wat FOYS kan betekenen voor jouw Roeivereniging? We horen graag wat jullie situatie is en geven graag een demo van het FOYS Club Management Systeem!