NL EN
Heb je een vraag of probleem? Neem direct contact op

Training planner

haal het beste uit je trainingen!

Ben jij op zoek naar een manier om jouw trainingen nog efficiënter en gestroomlijnder te maken? FOYS' trainingsmodule is een alles-in-één tool die het gemakkelijk maakt om je trainingen tot in de puntjes te organiseren. Administratie, planning, communicatie en facturatie gaat allemaal via één systeem. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog hoe de training planner jouw trainingen naar een hoger niveau kan tillen!

vakantie admin

Vrije dagen van trainers kunnen apart worden vastgelegd. Dit vereenvoudigt niet alleen het proces, maar zorgt er ook voor dat de interface om de beschikbaarheid van trainers te genereren versimpeld kan worden. 

dashboard

Maak als trainer een uitgebreid trainersprofiel aan, waarin je alle details per trainer kan instellen. Onder andere het niveau en de beschikbaarheid per locatie.


communicatie

Vanuit het trainers boekingssysteem kan er verschillende communicatie gestart worden, zowel via mail als sms. 

E-commerce

Voor het publiceren van pakketten kun je zelf spelers toewijzen aan trainingspakketten en facturen genereren om op een later moment (of direct) te versturen. Pakketten kunnen direct afgenomen en afgerekend worden via de website.

Matchen

De matchingfunctie zorgt ervoor dat je spelers van een vergelijkbaar niveau kunt verbinden, waardoor ze samen met een groep kunnen trainen. 

toegangsrechten 

Op basis van de functie binnen de club zijn er permissies ingedeeld wat er wel en niet zichtbaar is. Zo kan een trainer bepaalde gegevens wel zien en een speler niet.

pakketten

Diverse trainingspakketten kunnen worden gemaakt met een vooraf ingestelde inschrijfperiode, gebaseerd op categorieën en types. Trainers, dagen, tijden, aantal lessen, prijzen en inschrijfmogelijkheden worden vastgelegd. Beschikbaarheid van trainers en banen wordt automatisch meegenomen.

Planning

Met onze intuïtieve tool kun je gemakkelijk inschrijvingen beheren en groepen indelen voordat ze automatisch worden toegewezen aan trainingspakketten. Hiermee bespaar je tijd en moeite bij het coördineren van trainingssessies.

INSCHRIJVEN

Spelers kunnen zich direct inschrijven voor trainingen door beschikbare trainers te zoeken en lespakketten te kopen. Baanreserveringen worden automatisch aangemaakt en zichtbaar voor trainers en spelers op de website of mobiele app.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in wat FOYS kan betekenen voor jouw vereniging? We horen graag wat jullie situatie is en geven graag een demo van het FOYS Club Management Systeem!