NL EN
Heb je een vraag of probleem? Neem direct contact op

We streamline the engagement
between federations, clubs,
members and fans, so you can

FOCUS ON YOUR SPORT

Onze missie

Wij hebben FOYS opgericht toen het ons (als actieve sport vrijwilligers) opviel dat bonden vaak direct contact missen met leden, geen ICT legacy hebben, en moeite hebben om hun toegevoegde waarde aan de clubs te laten zien. Clubs vinden het steeds moeilijker om vrijwilligers te werven en te behouden. Vaak zijn de administratie lasten van de vrijwilligers erg zwaar, omdat er vaak een combinatie van oude- en niet-verbonden digitale middelen wordt gebruikt. Daarnaast hebben leden moeilijk toegang tot scores, beoordelingen, programma’s, persoonlijke kalender en relevante informatie.

Onze visie

Een platform creeëren dat alle belangrijke functionaliteiten integreerd om sport te organiseren. Functionaliteiten die niet algemeen, maar sport-specifiek zijn, en een white-label platform dat klaar is voor de toekomst. Door deze uitkomst creeëren wij super vrijwilligers en professionals en een betere sport ervaring voor leden en fans.

Onze aanpak

Door nauw samen te werken met bonden om hun processen te ondersteunen. Wij willen veilig stellen dat ons product optimaal is voor de sport en dat het de juiste informatie bevat voor de gebruiker. We brengen de bond samen met hun clubs, om op een onderzoek te gaan voor de toekomstige ontwikkeling van hun platform. Tenslotte, vinden wij het cruciaal dat onze customer service zeer responsief is en beschikbaar op ‘vrijwilligers uren’.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in wat FOYS kan betekenen voor jouw vereniging? We horen graag wat jullie situatie is en geven graag een demo van het FOYS Club Management Systeem!